diumenge, 7 d’agost del 2011

Spigolo d'Agathe als Deux Soeurs.


-Company: Isaac Ferrés.
-Ressenya: La que hi ha a la tribu.cat ( Joan Jover ). A la tercera tirada ens hem liat una miqueta i hem pujat per una via més moderna que hi ha a l'esquerra,hem pogut rectificar ( buscar el fil de l'esperó ). Per sortir de la darrera vira també ens ha costat de trobar. Cal anar cap a la dreta a buscar una mena de cova on hi ha la reunió. La següent tirada comença a la dreta d'aquesta petita cavitat ( alguns pitons,un al principi i els altres més amunt que costen de veure ).
-Accés: Hem d'anar al poble de Prenlenfrey, al costat de Vif. A Prelenfey agafem una pista asfaltada que en 2 quilómetres s'acaba . Aparcament al final de la pista.
-Aproximació: Hem de pujar fins al caban de Clos ( indicacions ),un cop aquí seguim la direcció que portem i passem per una font. Anem seguint en la direcció que portem per sota de les parets. L'espigolo és evident, més o menys en la seva vertical hi ha uns remontadors. A aquesta alçada surt una traça que puja directe a peu de via. Cal començar la via a l'esquerra d'un gendarme caracterític, petita grimpada i R0 en dos parabolts. Segurament hi ha un camí més cómode per anar del sender que va per peu de parets a l'inici de la via.
-Via: Està força bé malgrat que les vires li truen una miqueta d'ambient. La roca no sempre és escel.lent peró en general està força bé. Pràcticament equipada amb pitons i expansions hem anar possat algunes peçes intercaldes. Diria que semàfor més Camalots fins a l'1 i algún tascó. Obligat V-V+/A0 .
-Descèns: Del cim carenar cap a la dreta fins a un gran coll on hi ha una gran canal per la que baixem a la base de les parets ( cartell ). Al final de la canal nosaltres hem tirat a la dreta i hem acabat baixant directes per la tartera al camí de peu de paret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada