dimarts, 7 d’octubre del 2014

L'Ârete al Ravin des échos.


A la part central de l'Aresta.
-Cordada: Txus i Busquets.
-Accés:Per l'AP-7, cal deixar-la a la sortida 34 entre Beziers i Montpellier. En aquesta sortida ja està indicat Millau, que és  a on ens dirigierem a través d'una autovia.Un cop a Millau  seguir les indicacions de Gorgues del Tarn fins al municipi de Le Rozier, a 21 quilómetres de Millau.
-Aproximació: Una miqueta més llarga que les altres que hem fet per la Jonte. Sortim de l'aparcament del circ de Bases ( aparcament del telèfon )  i anem seguint cartells de La Catedreale, primer i després crec que ja possa l'Arete.El primer desviament és a l'esquerra. Diria que te el nom a peu de via ( plataforma amb arbre ). Compte que a la dreta hi ha els quimics de la Zébulon.
-Ressenya: Penjo la d'en  Joan Jover i també la de seva veïna Zébulon que he agafat del blog Escalatzencas. Més que res per que pot ser una bona combinació fer les dues, ja que es rapelen i són guapes i de grau idèntic.


-Orientació: Jo crec que és sud oest. Nosaltres hi vàrem anar a la tarda i vàrem tenir sol fins que es va pondré, el peu de via estaba a l'ombra.
-Material: Totalment equipada amb químics. No cal en absolut però si es vol reforçar es poden possar molts ponts de roca. Doble corda per poder rapelar la via.
-Via: El dia abans haviem fet Le Bitard i el mateix matí Les femmes... i suposo que per comparació a mi aquesta em va semblar massa tombada. Suposo que en el seu grau és una bona via: homogènia, bastant sostinguda i amb una roca boníssima ( no està pulida ). Pot ser una bona via d'iniciació.


-Grau obligat: IV+/A0.
-Descens: Rapelant per la mateixa via: R3-R1 ( 60 ) i R1-terra ( 35 ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada