dimecres, 17 de gener del 2024

Buen amigo a la Gorra Marinera.


Els entesos diuen que és una via forçada,creada a cop de trepant i esquivant la Sultains of Swing que ja era oberta a priori seguint la lògica d'aquest pany de paret. Jo com que no hi entenc pas res l'he trobat guapa i amb ambient. Te més lliure que Ae's  i aquests tenen sortides en lliure que sense arribar a estressar-me m'han fet esforçar.Hem enllaçat les dues primeres i les dues darreres tirades,millor doble corda i alguna cinta desplegable.



Accés: Aparcament del Monestir de Montserrat. 4€ si estàs federat, si no crec que són 6.5€.
Aproximació: Del Monestir agafar les Escales dels Pobres, en direcció a Sant Joan. Al pla de Sta. Anna anar pel de sota i quan sortim al camí transversal ( St. Joan - St. Jeroni ) seguir-lo a l'esquerra fins a l'estació del funicular de Sant Joan. Aquí seguim en la direcció que portem fins a la base de la Gorra Marinera on prenem un corriol que puja cap a la paret. Deixar-lo bastant aviat per anar a l'esquerra per dins del bosc, la via cal iniciar-la a l'esquerra de la paret, on començen les bardisses. Parabolts visibles, el primer a uns cinc metres del terra.



Orientació: Diria que Sud o Sud Est.
Horaris: Aproximació 40',via i ràpel 2 hores. Del final del ràpel al Monestir 45'.
Material: Unes dotze cintes exprés i un estrep per persona.Hi ha qui empra un friend petit a la primera tirada.
Grau obligat: V+/A1e.



Descens: Des del final de la via desgrimpem uns metres cap a l'esquerra fins a localitzar una instal·lació de ràpel. D'aquí muntem un ràpel d'uns 20 metres fins al coll que separa la Gorra Marinera de la Magdalena Inferior. Aquest ràpel hi ha qui el desgrimpa ( III+,exposat ). 
Ressenyes: El dibuix és del Col·leccionistadevies mentre que les fotgrafies són de Desventurasimilagros i del Visas. Gràcies a tots!.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada