dijous, 15 de desembre del 2011

L'Arc del Titiu al Porró.



-Cordada: Teo, Manel i Busquets.
-Ressenya: Nosaltres duiem la que surt a la guia de la Plantació, m'imagino que a la xarxa s'en deuen trobar.




-Material: Nosaltres hem acribillat la fissura de la primera tirada on hem posat un joc de tascons i un parell de Camalots ( 0.5 i 1 ). També hem possat un parell d'Aliens al segón llarg ( vermell i groc,crec ).


-Aproximació: Nosaltres veniem de la Roca de Sant Cugat i hi hem arribat per la Canal del Porró. No m'explaiaré gaire explicant-la perquè no és una combinació massa lógica. Lo més lógic és combinar aquesta via amb una via als Estalvis del Porró. En aquest cas l'aproximació la fem des de el Clot de la Mónica.
Des de el pàrquing del Clot de la Mónica ( entre Vinya Nova i Collbató ) pujem per una pista en més mal estat que creua un olivar. A on mor la pista hem de pendre un camí a la dreta amb marques de pintura. L'anem seguint una mitja horeta fons que arribem a una bifurcació senyalitzada: Pollegons ( esq. ) i St. Joan ( dreta ). Nosaltres anem en direcció als Pollegons. El camí baixa al Torrent dels Llorers, el creuem i pujem a una carena. Davant nostre ja veiem els Estalvis del Porró i el Porró. Quan estem a l'alçada dels Estalvis deixem el camí principal i anem en direcció als Estalvis,el camí creua un petit torrent, l'agafem ( esquerra ) embardissant-nos una miqueta arribem al peu de la paret, es veu el característic díedre del primer llarg. Hi ha un espit que assegura la placa d'entrada al díedre, a la vertical del mateix.
-Via: És una via divertida, sobre bona roca ( en general ) i malgrat fer una vuitantena de metres és una via prou variada. Deu obligar a IV-V. Al cim no hem sapigut trobar cap reunió i hem assegurat des de la sabina per la que es rapela. Jo havia fet l'Spit Límit a la mateixa agulla i m'ha agradat molt més l'Arc del Titiu.



-Descèns: Ràpel d'uns 30 metres per la cara Nord, anem a buscar una canal a l'esquerra ( força embardissada peró amb traça ) que ens deixa a peu de via

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada