dimarts, 6 de desembre del 2011

Via del Silenci al Serrat de Sant Miquel.

-Cordada: Kiko i Busquets.
-Material: Tot i que la via està practicament equipada hem anat possant una miqueta de tot ( semàfor d'Aliens i Camalots fins al número 2 ).
-Aproximació: Nosaltres hem aparcat en un punt on la pista és més ample,just a sobre d'una gran tuberia. Pugem pel terreny més net fins a la base de la paret. La via te a l'esquerra una via amb una inscripció a l'inici que diu T.J. ( Tall en Sec ? ) i a la dreta una altre amb una sageta picada. La Via del Silenci te una fletxa més petita i desdibuixada i un clau vermellós més amunt.
-Ressenya: La de la guia del Montsec Oeste. Ens ha costat una miqueta de trobar, encara que la via no val gaire la pena l'explicarem una miqueta perquè la topo és una miqueta justa.
-Via: La via no val giare la pena, és bastant herbos i es travessen força feixes. V+ obligat.

Primer llarg: Només hi ha un clau vermell que es veu des de terra. Pujar per una placa i entrar a un díedre,sortir per la seva esquerra i entrar a la feixa on fem reunió en una alzina.

Segon llarg: Superar un mur i pujar a la part superior de la feixa, flanqueijar a la dreta a buscar una alzina amb un bloc caigut a la seva esquerra on fem reunió.

Tercer llarg: Pujem per l'arbre i entrem a una placa on trobem tres pitons. Reunió en dos espits. Potser és l'única tirada que val la pena i són 25 metres.

Quart llarg: Sortim a la dreta de la reunió, sense pujar, per sota d'una sabina. De seguida trobem un clau i ja anem seguint les assegurançes que ens porten a un díedre. Tram final herbós.

Cinquè llarg: Sortim recte per una zona herbosa, un clau amb una vaga cutrilla ens ajudarà. Superat el tram herbós anem a l'esquerra on hi ha un clau amagat. D'aquí hem anat pujant per ressalts fins a una feixa. 55 metres reunió en un arbre.

Sisè llarg: Hem caminat per la feixa a l'esquerra, superem un mur a l'ensamble ( II-III ) i un cop a la feixa superior caminem a la dreta fins a trobar una reunió amb un espit i un clau ( amagat ), a sota d'un sostre característic.

Setè llarg: Seguir els pitons ,després d'un tram més difícil ( 6b o A0 ) hem de sortir a una zona herbosa i vertical una miqueta delicada que ens deixa a la feixa on acaba la via. Anem a la dreta a caçar unes alzines on fem reunió.

-Descèns: Per la feixa a la dreta que mor en una gran canal que seguim fins la pista, a uns 200 metres del cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada