dilluns, 12 de desembre del 2011

Llobet Bertomeu al Mascarat.



-Cordada: Jordi Vilà, Clara Noguera i Busquets.
-Ressenya: La de ressenya.net
-Material: La via està pràcticament equipada, peró hem anat posant algún tascó,aliens i Camalots fins al 0.75. Falten alguns parabolts.
-Aproximació: Aparquem a l'urbanització Marivylla, just abans del primer tunel venint del Sud. Pugem a la carretera i creuem el tunel. Anem al pont de l'antiga carretera,la via comença a l'inici de l'esmentat pont. Hem de grimpar un petit resalt de pedra picada per arribar a un jardí penjant on comença la via. Millor fer-ho encordats i assegurar des de la carretera.


-Via:  Ens ha agradat molt. La primera part és una mica discontinua peró amb trams bonics, a dalt guanya en ambient. La roca és molt bona tot i que en algún tramet comença a estar pulida. L'últim llarg l'hem fet pel dret, sense fer el flanqueig a la dreta sortint de la reunió ( guapo ). Ens hem saltat la reunió que hi ha després del díedre de V+.Obligat V.
-Descèns:  Hem d'acabar de grimpar a un collet. D'aquí no acabar de fer cim, flanqueijar a l'esquerra per una vira herbosa amb alguna grimpadeta ( fites ). Sortim al vessant de la muntanya i baixem cap a la carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada