divendres, 12 d’abril del 2019

Josep Nieto a la Pastereta Oest.
Menys equipada que les seves veïnes Vilmanbar i Funció Clorofil.lica també escalarem un fantàstic mur.A L2 el joc consisteix en no xapar els bolts de la Funció Clorofil.lica ni els de la Vilmanbar per acabar a la mateixa R2!.La tercera tirada surt recte a atacar un petit bombo amb un parabolt ben visible des de la reunió.Al primer llarg hem sabut rematar l'equipament amb catxarros,mentre que la segona i tercera tirada les hem fet més a pèl.
Accés:Explanada d'en Nubiola, al costat del restaurant de la Vinya Nova.  
Aproximació: Des de la Vinya Nova prenem la pista forestal que porta cap a Collbató. Seguint aquesta pista trobarem un primer trencant a mà esquerra, és el Camí de l’Artiga Alta. Passat aquest trencant i seguint uns minuts més tornem a trobar un altre trencant a l’esquerra, el seguim uns 100 metres fins arribar a un cul de sac on abans es podia deixar el cotxe. Des d’aquest punt agafem un camí de marques blaves (Camí del Clot de la Mònica). Seguim aquest camí sobrepassant el Serrat Inferior d'en Muntaner amb la característica agulla del Frare de Baix.Superat aquest punt arribem a una carena rocosa,després d'avançar uns metres per aquest cordal cal deixar el corriol de les marques blaves per agafar una traça fitada a la dreta.Més endavant aquesta traça es bifurca i convé seguir el braç esquerra,a través del qual atenyem el peu de la cara Oest de la Pastereta.L'iniçi de la via el situem a l'esquerra de l'evident díedre de la Funció Clorofil.lica.Primer parabolt alt sota d'una llastra/fissura.
Grau obligat: V+.
Orientació: Oest.
Material: Teoricament es passa només amb cintes.Nosaltres al primer hem posat un 0.5 i al tercer un 0.75.Si es va just de grau jo portaria un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot de l'1 i aquí no ha passat res.Doble corda per rapelar.
Horaris: Aproximació 30' fins a peu de via i 2 hores per fer i rapelar la via.
Descens: Tres ràpels per la mateixa via. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada