dimecres, 8 de maig del 2019

Maneras de Vivir al Pic del Martell.



Quan vàrem repetir la Diagonal Pasatiempo ens vàrem fixar amb una impressionant placa a la nostre esquerra on s'hi veien parabolts. Mirant la guia de Barcelona y alrededores vàrem deduir que aquella placa pertanyia a la Maneras de Vivir.Segons la guia era V+ i els parabolts que veiem indicaven que havia estat reequipada. Al final la via ens va agradar molt:la placa boníssima i la sortida per les fissures de la Diagonal Pasatiempo també molt xula. Dies després de fer la via en Luichy va penjar un post sobre la inèdita Via Altimira que és per on vàrem entrar nosaltres.
Segons la guia la placa de la segona tirada podria ser dels millors llargs del Pic del Martell.
Accés: Des de Barcelona es fa per l'autovia de Castelldefels en direcció Sitges i Castelldefels. La deixem a la sortida 42 amb la indicació "Port Ginesta". Seguim paral.les a l'autovia en direcció Sitges. De seguida arribem a una rotonda i ens desviem a la dreta per entrar a l'urbanització " Rat penat ", crec que hi ha una tanca però està sempre oberta. Després d'una petita avinguda amb pins trobem una altre rotonda, seguim rectes per una carretera de revolts amb forta pujada i amb un cartell que indica " Parc Natural del Garraf". Quan portem 1.8 quilómetres des de la segona rotonda arribem a l'aparcament que ens queda a ma esquerra i que te un cartell que diu " Pic del Martell ".
Aproximació: Tot i no durar més de vint minuts és una mica incómode. Baixem uns metres i creuem la carretera. Pujem per traça força definida fins a un coll on ja veiem la paret Est del Pic del Martell i baixem pel vessant oposat en forta baixada seguint una de les múltiples traçes que hi ha. La està situada a l'esperó on la paret canvia d'orientació i ppdria ser que tingués el nom a l'inici.
Nosaltres hem entrat per error per la Altimira i si que tenia el nom.
 Material: Algún tascó i un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot del 3.
Grau Obligat: V+/6a i A1.
Descens: Del final de la via acabar de grimpar ressalts i anar amb tendència a l'esquerra ( direcció a l'aparcament ) fins a trobar una bona traça que s'ajunta amb la traça per la que hem aproximat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada