dilluns, 20 de maig del 2019

Nit de Perles al Roc d'en Solà.


Escalada ben recomanable tant per la varietat dels passatges com pel seu caràcter sostingut.La roca sol ser boníssima llevat d'algun tram puntual així com al final de la via,amb una mica de ganes hem pogut cardar avall un parell de microones.D'altra banda hi ha algún punt amb sorra i molseta que amb el temps s'anirà netejant.La primera tirada ens ha semblat un bon filtre,totalment mantinguda i on cal traça per poder-se autoasegurar.La resta de la via és més de díedres que permeten un autoasegurament més senzill.


Accés: Aparcament uns cinquanta metres abans del poble venint de Coll de Nargó a ma dreta. 
Aproximació: Creuem la carretera i agafem.un camí de carro que va en direcció a la paret que és ben visible.Abans d'arribar a sota d'un coll deixem el camí que portem i agagem un corriol a l'esquerra. Aquets corriol porta a la base de la paret. Al principi el camí està ben definit però al final és més incòmode de seguir. Passem les runes d'un corral, on comença la Fragua de Vulcano i uns cinquanta metres més enllà localitzem el peu de via,just a la dreta de la canal amb la corda fixe de la Pareimare i a l'esquerra dels parabolts de la Morsa Chuan.La primera assegurança és un pont de roca vermell i una sabina llaçada.
Orientació: Sud.


Material: Unes catorze cintes exprés ( 4 desplegables ),doble corda,algún tascó i un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot del 3.
Grau obligat: 6a/A0 a la primera tirada.La resta segurament més trampejable.
Horaris: Aproximació 40',via 3 hores i retorn al vehicle 50' per la cresta sense rapelar.

2 comentaris:

  1. Bona Marc, mola q us hagi agradat, ha sortit bona.
    Un detall petit, es Paraimara, tot amb a.
    La Via Fora es x l'estil! La Mirada P mes limitada pel pany i el troç d'artifo

    ResponElimina
  2. Si,ens va molar mooolt!!!
    Quan pugui arreglo lo de la Paraimara!.
    Salut!

    ResponElimina