divendres, 17 de maig del 2019

Via Campions a la Codolosa.



Ara que s'acosta la fred i els dies curts va sent hora d'anar a fer el dropo de nou a la Codolosa.Aquesta a nosaltres ens va agradar força,com la majoria que hem fet en aquesta paret,potser aquest és el problema de la Codolosa: que la paret està tant atapeïda de vies i són tant similars entre elles que feta una fetes totes.
En comptes de fer el darrer llarg de 20 metres hem allargat l'escalada anat a l'esquerra pel díedre de la Rampa que et permet enllaçar amb la Via del Pí sense haver de baixar.D'aquesta manera hem canviat una tirada de IV que no pintava massa xulo per un bonic díedre i una tirada un pèl més picant de 6a.
Accés: Aparcament de la Salut,area recreativa al municipi de Collbató.
Aproximació: Des de l'explanada de dalt de les barbacoes agafem un corriol en direcció al torrent.Creuem el torrent per un pont de formigó i despres remontem torrent amunt.Quan la vegetació de l'esquerra desapareix és el moment d'enfilar cap a la base de la paret.Abans hi ha alguna traça més directa però està molt brut. Un cop a la base de la paret la via queda a la part central esquerra. Amb aquesta foto d'en Joan Asín podem ubicar l'iniçi de la via:

 
Orientació:Sud,l'ombra va entrant a la paret per l'esquerra i aquesta a les 4 ja te ombra.
Material: Nosaltres només hem fet servir cintes exprés.
Grau obligat:V/A0.
Descens:Rapelant la via.Amb la combinació que hem fet nosaltres hem acabat en una feixa des d'aquest punt tenim dues opcions.Sortir caminant a buscar la dreçera del Fra Garí (esquerra) o rapelar per la via (25+50 recanvis).

3 comentaris:

  1. Quin aborriment de paret...

    ResponElimina
  2. No sé com pot tenir tant èxit...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poc grau
      Poca aprox
      Molta xapa
      Bona roca
      Sol al matí i ombra a la tarda
      Encara no t'expliques com és que te tant D'èxit?
      Berni.

      Elimina