dimecres, 12 de juny del 2019

Via Estruch a la Roca de les Onze Hores.



Recorregut pels amants de l'encastament i el rovell.L'entrada l'hem fet per la Renom-Garcia,tirada tombada de finura que contrasta amb el caràcter atlètic i fissurat de la part superior.L'encastment és curt però agónic i acte seguit passem a escalar un díedre ben físic. Com és habitual a la paret als primers metres caldrà parar atenció a la roca fins a la segona reunió a partir d'aquí gaudirem d'un rocam excel.lent.

 


Accés: Convé anar a la Urbanització Cavall Bernat de Matadepera,aquí seguirem el carrer de les Belles Roques i després el carrer Vista Alegre. Al final d'aquest carrer és on estacionarem a les envistes de la paret. Al llarg de la urbanització trobarem cartells que ens indiquen " Camí dels Monjos " i que ens portaran fins a l'aparcament.
Aproximació: La via es veu perfectament des de l'aparcament. Agafem el Camí dels Monjos i més o menys a la cota del peu de via el deixem per seguir un corriol que porta a peu de via. Esperó tombat amb expansions visibles.
Material: Al llarg inicial el company no ho ha fet servir però hi havia un casquillo d'espit abans d'arribar al primer burí així com un cap de burí per trincar el pitó.La R2 ( 4 burils ) l'hem reforçada amb un Camalot del #5 que no cal més amunt i el Camalot del #6 pot ajudar a trampejar el tram de 6a.Per la resta 12 cintes exprés i un joc de friends des de l'Alien vermell al Camalot del 2.La primera role consta de 6 expansions velles,si sou fanàtics de la seguretat potser podeu dur sis mosquetons de rosca.


Orientació: Est.
Roca: Conglomerat,a controlar fins R1 i excel.lent després.
Grau obligat: Amb un pedal segurament es pugui trampejar el 6a amb V+/A1,amb el Camalot del 6 segur que és trampeja.
Horari: Aproximació 10',via 2 hores i baixada 15'.
Descéns: Del final de la via anar a buscar el Camí dels Monjos a la nostre dreta.




5 comentaris:

  1. Off Topic.

    Enteoría esta p´çagina debería estar en vuestro blog pero sale que no existe:
    https://blocempotrat.blogspot.com/2019/05/ressenyes-de-montbru-vell-esquerra.html

    ?

    ResponElimina
  2. Hola Fernando.
    Hi estem treballant però de moment està en esborrany.Per error devien clicar a Publica enlloc de Desa i el google ja va fer la foto.Coses de treballar en equip i amb el telèfon.Esperem enllestir les ressenyes el més aviat possible.
    Salut i pedra!

    ResponElimina
  3. Una petita joia de la paret de les onze hores juntament amb la clàssica Clerc i la divertida Camp, aquesta amb un punt de pebre i acrobàcia amb els estreps, si no l'heu fet us la recomano, a veure si allibereu la primera tirada molt ben assegurada amb bolts.

    ResponElimina
  4. Justament comentavem que la propera seria la Camp!! Seguint la trilogia de recomanacions ....merci Jaume.
    Salut i Sanllors per estona!!

    ResponElimina