dilluns, 21 d’octubre del 2019

Bikini al Serrat dels Monjos.






Via majoritariment de placa amb un díedre final especialment bonic i sostingut. La placa del primer llarg és fina i  actua de filtre,en canvi la placa del segón llarg és atlètica,tiesa però amb bona ganda. La roca sol ser bona però per sortir de R1 i arribar a R3 hi ha algun tramet una mica cutre. La darrera reunió no l'hem fet i hem acabat d'arribar a dalt on costa una mica trobar matolls dignes per montar la reunió.



 -Accés: Aparcament de la Salut a Collbató.
-Aproximació: Des de l'aparcament de les Coves del Salnitre pugem les escales i just abans de la Cova deixem les escales a l'esquerra i prenem un camí que baixa fins la base del Serrat de les Garrigoses. Seguim per sota d'aquesta paret i arribem a sota del Serrat dels Monjos. Seguim el camí creuant la paret. La via es troba a la dreta del Serrat dels Monjos, des de el camí es distingeix bé amb la foto. Espits visibles,el primer força alt ( petit sócol herbós ) i el terçer te un cordino.

-Orientació: Sud.
-Material: Un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 3. Aquest darrer es posa en un llavi en el tram clau del primer llarg,si us sentiu més segurs n'hi podeu possar dos o un 4 també hi treballa bé. 
-Grau obligat:6a/A1.

-Restrccions a l'escalada: prohibida l'escalada de l'1 de Març al 31 de Juliol.
-Descens: Baixem cap a la dreta per traçes i amb alguna desgrimpada assolim una instal·lació de ràpel. ( 50 metres, fraccionable ). 
Ressenyes: Penjo la original d'en Ballart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada