dijous, 31 d’octubre del 2019

Santuari Wichita a la Corriu.



Contundent escalada esportiva en un entorn bucòlic i tranquil.Encara que amb equipament abundant,als trams de V+ cal escalar,per sobre d'aquest grau es pot solucionar amb A1e però si anem en lliure toca xapar des de dalt o bé de manera incòmode. SI pretenem escalar-la en lliure pot ser una bona idea escalfar abans,hi ha diverses opcions a la vora a tal efecte. Nosaltres hem catat la còmode i bonica Germanautes així com la primera tirada de la No Fracking ( 6a amb aire però no obligat,vagues merleteres i algun friend útil ).
Val a dir que tant sols hem escalat les tres primeres tirades,després la cosa arrampa.


Accés: Molt ben dibuixat a la ressenya de la No Fracking d'en Lluís Parcerissa,nosaltres ho hem trobat a la primera. Al tram que diu pista 4x4 hem fet com uns 500 metres amb un cotxe no massa alt i hi ha unes esplanades a ma esquerra per aparcar,abans d'una cadena que pot estar tancada encara que el dia de la nostre visita ( Octubre 19 ) la vàrem trobar oberta.
Només apuntar que cal seguir la carretera que uneix Sant Llorenç de Morunys i Berga ( LV 4241) fins al km. 39 on agafem una carretera amb indicació de Valls,venint de Sant Llorenç de Morunys a l'esquerra i de Berga a la dreta.
Aproximació: Seguirem la pista fins als prats que hi ha al voltant de la Torre.En aquests prats anirem pujant i avançant en la direcció que portem amb alguna fita fins que veiem que les fites s'internen a dins del bosc.Seguint un corriol més o menys net arribem a peu de via.Filera de parabolts fixe platejats,R1 visible.



Horari: Aproximació sense 4x4 20',via i ràpels 3 hores.
Orientació: Sud.
Grau obligat: V+/A1e.
Material: Nosaltres hem fet anar unes 16 exprés i l'estrep.M'ha semblat que hi havia poques possibilitats de reforçar el ferro existent.
Descens: Rapelant per la mateixa via,preveure cordinos per reposar els existents.R3-R2 i R2-terra,30 i 60.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada