divendres, 7 de setembre del 2012

Feu Sacree a Tour Termier.




-Cordada: Pablo i Busquets.
-Ressenya:
http://lanochedelloro.com/resenfrance/alp_zzz.html#

-Material: La via està totalment equipada, crec que només vèrm possar un Camalot de l'1 al tercer llarg per treure una miqueta de pèndol al segon de cordada.

-Aproximació: Hem d'aparcar en una corba a l'esquerra una miqueta abans del Coll de Galibier ( venint de Lauteret ). A l'altre banda de la carretera surt un camí amb marques de pintura que va planejant fins a sota la paret i d'aquí puja per la tartera a peu de paret. Seguim una miqueta a l'esquerra la paret i localitzem el peu de via ( parabolts visibles, el primer amb un cordino blanc ). Queda just a l'esquerra de la clàssica i concorreguda Ponant Neuf.

-Via:  A nosaltres ens va agradar molt: bona roca, vertical, sostinguda i prou variada. L'entorn val molt la pena. La via obliga a 6a segons les guies locals i 6a+ la ressenya d'en Luichy, jo voto per la segona. No hem enllaçat tirades i a la tirada a la novena tirada en comptes d'anar a la reunió de la dreta que és el que tocava ens hem liat i hem anat a l'esquerra,on hi ha la reunió de la Ponant Neuf i hem acabat sortint per aquí. Respecte a la ressenya d'en Luichy comentar que a les plaques on sembla que diu que les assegurançes no es veuen nosaltres si que les veiem ( i jo sóc miop!!! ).

-Descèns: Nosaltres un cop més hem optat per baixar caminant, de la darrera reunió hem pujat al cim i d'aquí hem desgrimpat per darrera fins a enganxar un camí ( fites ), aquest està marcat amb pintures i enllaça amb el camí que hem seguit a l'aproximació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada