dimarts, 18 de setembre del 2012

Marquises.




-Cordada: Jordi Vilà, Èric i Busquets.
-Ressenya: 
 http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_montrebei2.html#



-Material: Nosaltres hem fet servir dos jocs de friends complerts de l'Alien Verd fins al Camalot del 4, un joc de tascons i tres claus ( 2 universals i un pla ). Els claus els hem fet servir perquè no hem trobat el clau que hi ha a la cinquena reunió, hem tirat els 60 metres i quan la corda s'ha acabat hem hagut d'improvitzar la reunió amb els claus ( era l'únic que ens quedava a l'arnés ! ). Si es fa la reunió on toca no calen els claus i si es tiren uns metres més es pot fer reunió de friends. Els dos jocs de friends els hem fet servir sobretot a la novena tirada que l'hem fet en artificial, sinó segurament no cal repetir els més grans.
-Aproximació: La via comparteix entrada amb la clàssica Díedre Audoubert i amb la Cassiopea, el millor sinó coneixem la paret és portar la següent fotografia i anar a peu de via:
http://kimgil.blogspot.com.es/2010/06/marquises-montrebei.html
A peu de via ja trobarem Cassiopea, A i M picats.



-Via: A nosaltres ens va semblar una molt bona via d'aventura que resol amb molta lógica un pany de paret ben vertical. Abunden les fissures i díedres de totes les mides, també les xemeneies i alguna placa. La via presenta alguns trams de mala roca i herbosos, tot i que aquesta no és la tónica general de la ruta.Pel que fa a la dificultat obligada, els pocs trams de placa que hi ha no són obligats i a les fisures suposo que sempre et pots anar possant alguna peça i manxar-li. Nosaltres deiem que V+/A1 clavant i potser 6a/A1 sense clavar.



-Descèns: Un cop al final de la via, carenem a la dreta. Pujem un turó i baixant d'aquest arribem a un coll amb una traça que surt a la dreta ( fita ) i que ens baixarà fins al prat.






2 comentaris:

  1. nennnggg! yevais toa la ferreteria i aun montais una r con lo màs delgao i baratico!! soi los putos amos!!!

    ResponElimina
  2. Ya ve!, la r se monta pa putea al colega, saes? le cuelgas de lo ma xungo k lleva en el arné i tu te trinca de un parabol guapo...esta via no me molo,neng, ya tu saes porke..k no me salio a vista...no vemo en valentí o cupula...o fuixi, a l'amarilla neng!!!!!

    ResponElimina