dilluns, 1 de juny del 2015

Picotasso al Masmut.




Una altre de les clàssiques del Masmut juntament amb l'Aresta del Gas i La Peste. A una primera tirada on cal controlar la roca l'hi segueix una bonica i sostinguda aresta de roca generalment excel.lent amb un pas de díedre i un altre pas més tècnic al final per donar varietat al tema. Reequipada amb bolts del 8, algún espit i ponts de roca amb sirga.



-Orientació: Sud.
-Accés i aproximació: Tot i que està a baix de tot de la paret nosaltres hi hem anat per dalt, ja que teniem el cotxe a dalt i ens ha fet mandra moure'l. El cop que vaig fer la Peste hi vaig anar per baix i entre que l'aproximació és de pujada i la baixada una mica embardissada ( potser ens vàrem liar?) no se si és gaire bon negoçi aproximar per baix. Sigui com sigui la via està a la última agulla. Comença en un díedre evident amb dues Sabines llaçades.



-Material: Algún Alien per la segona tirada.
-Grau obligat: V+/A0.
-Ressenya: Penjo aquesta dels Kuterescaladors i també podeu mirar a lanochedelloro.com. Merçi!.


-Descens: Com que hem aproximat per baix ens ha tocat pujar. Anem cap a l'esquerra, primer per la banda dreta de la coma i a l'alçada de la tercera punta que trobem saltem a la banda esquerra de la coma, com si anessim cap al cingle. Un cop a les proximitats de la darrera agulla ja enganxem el cómode camí de baixada fitat i que després de desgrimpar una petita canal ens retorna a l'aparcament.
Si heu aproximat per baix caldrà fer el mateix descens que per La Peste.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada