dimecres, 24 de juny del 2015

Pista d'accés a la Punta Milà i Punta Miladones tallada.



El passat dilluns 22 de Juny ens vàrem trobar la pista tallada per risc d'incendis. M'imagino que la tornaran obrir a la tardor, si algú en sap la data exacte o on consultar-ho estaría bé saber-ho. Suposo que la pista per anar a escalar al sector de la Muntanya gran d'Ullà també estarà tencada.
En el cas de Punta Milà i Punta Miladones, aixó vol dir uns dos quilometres de carretera més i el tram de pista ( un i dos quilómetres respectivament ), ho dic també a ull si algú ho sap que ho digui. En el cas de la Muntanya gran d'Ullà segurament impliqui caminar un parell de quilometres. En els dos casos conteu que la majoria de l'aproximació será a ple sol.

6 comentaris:

  1. et comfirmo que diumenge passat vem tenir d'anar al sector d'ulla caminant perque la pista es barrada,avis de pas que a la paret dona tota la xufla tot el mati.salutacions.sergi.Alella.

    ResponElimina
  2. Hola Sergi!.
    Moltíssimes gràcies per la informaçió. No saps pas quan tornen a obrir-les les pistes????.
    Salut i cames!!!!

    ResponElimina
  3. no ho se pas! suposo que cap a finals de l'epoca estival,donat la perillositat d'incendis forestals!!! una abraçada!!!

    ResponElimina
  4. Hi anirem passant a veure quan la obren i ja ho penjarem.
    Salut i caloret!!!!

    ResponElimina
  5. els anys anteriors no es fixava data d'obertura, anava en funció de la perillositat per risc d'incendis de cada any. Donat que no es pot preveure com anirà l'estiu, no solen fixar data d'obertura. Tot això ho regula l'ajuntament de Torroella de Montgrí ja que tota la zona de la muntanya del Montgrí es troba al seu terme municipal.
    Efectivament es tanquen tots els accessos de vehicles a la muntanya, tan les que heu comentat de la muntanya d'Ullà, la de Cala Montgó i també la que neix a Sobrestany, i com bé s'ha apuntat, l'aprox per la pista és a ple solanu. Per tant, la millor opció per accedir als sectors sobre mar és mitjançant barca (que mola més)

    ResponElimina
  6. Merçi per la informació Ivan!!,Si veus aixo i tens un moment fesme un guatsap que he perdut teu número!!!
    Salut i marina!!!

    ResponElimina