dilluns, 29 de juny del 2015

La Chorrera, la Chorrada al Masmut.



Ens hi vàrem possar després de la pífia a l'Aquest any si  i la veritat és que ens va encantar. Pensàvem que seria la típica via monótna d'Ae on no hi ha collons de tocar la roca i al final va sortir una via ben xula: llargueta pel que és la paret, sostinguda, variada i amb bona roca. Te la fama de ser la via més equipada del Masmut a base de nombrosos bolts, espits i ponts de roca. Amb un grau de 6b/+ es pot fer tota en lliure menys la diagonal de l'entrada i dos A0 a la segona tirada.




-Cordada: Berta i Busquets.
-Orientació: Sud.
-Accés: A Penya Roja de Tastavins cal prendre la pista de duu a les Penyes del Masmut: està indicat, és el carrer Sant Antoni i s'agafa just davant de l'hotel que hi ha a l'entrada del poble. Passada una bassa antiincendis, seguim per la pista principal tot deixant la que va a l'aparcament de baix a l'esquerra. Aparquem just al principi de les parets en un evident coll.


-Aproximació: Del coll agafem una traça que va a les parets, passem per la primera zona de la paret on hi ha la Primeros pasos, Fissura Carrasca,Borratxets... i arribem a una bauma o gran desplom. A peu de via hi ha el nom i es veuen les assegurançes de la primera tirada ( la primera un pont de roca) que van en diagonal a l'esquerra. Compte a no prendre un camí que va per davant de les parets i baixa fins al riu
-Material: Unes setze cintes exprés, alguna de llarga i/o doble corda sobretot al primer llarg.
-Grau obligat: V/A0.



-Ressenyes:
-Descens: Caminant a l'esquerra i enganxem una bona traça que després de desgrimpar una fácil i curta canal ( II ) ens retorna a l'aparcament.


5 comentaris:

  1. Ressenyes crec que dels Kutres, quan pugui ho posso que m'ho he deixat!!!.

    ResponElimina
  2. Si si la ressenya és d'en LLorenç (Kutrescaladors). No feia molta calor?.
    Felicitats

    ResponElimina
  3. Bones Mingo!. L'activitat és de fa dies, el que passa és que tinc molta feina endarrerida i vaig treient les piades quan puc. Em sembla que hi vàrem anar pel pont de l'1 de Maig.
    Ostia pot ser que fa poc anesis a fer l'Aventafocs a Camarasa amb una noia?.
    Salut i calendaris!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No era jo perquè estic lesionat, no ven bé, els malucs s'han de canviar que fa molt temps que reben i ara faig molt poca cosa, pel dolor.

      Elimina
  4. Ostia és que vàrem coincidir fa uns dies amb una cordada i després a casa pensava que podies ser tu...espero que et puguin arreglar aixó dels malucs i ben aviat tinguis el blog a tope d'entrades!!
    Salut i més salut!!!!

    ResponElimina