divendres, 21 de desembre del 2012

Energia Solar als Puntals d'Àger.



-Cordada: Salip, Albert Macau i Busquets.
-Ressenya: 
http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_ager1.html#
-Aproximació: Amb una foto de la via com la que surt a la guia de Montsec Oeste ( Luichy ) veiem la via des de la paret. Perquè us en feu una idea queda un xic abans del gran bloc característic que hi ha a la pista. Es veu el sostre que superem a la tercera tirada. A la vertical de la via enganxem una tartera i buscant el terreny més net arribem a peu de paret. R0 amb un espit al cantó visible des del terra.
-Material: Hem fet servir un joc complert d'Aliens ( blau a gris ), un estrep i un gantxo per sortir de l'Ae de la tercera tirada.


-Via: Les dues primeres tirades són més callo i després ens ha agradat més. La roca a les dues primeres tirades un pèl llastrosa peró res preocupant, després excel.lent. La dificultat obligada la marca la placa de la quarta tirada i nosaltres pensem que és de 6b, de totes maneres a la segona tirada hi ha algún pas de 6a obligat ( que no exposat ) pel de primer i pel de segon.
-Descens: Acabada la via anem a la dreta a buscar la baixada habitual dels Puntals, fitada i fressada, que ens retorna a la pista.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada