dilluns, 3 de desembre del 2012

Aerolito Sevillano.



-Cordada: Dimes, Laia i Busquets.
-Ressenyes:

http://www.ressenya.net/php/vimprimible.php?id=779 


-Material: Joc de tascons, Semàfor d'Aliens i Camalots fins al 2.
-Accés: De Montanissell agafar una pista que puja en direcció a les parets, al costat d'una cas amb finestres liles al principi del poble. Aparquem just quan la pista passa pel costat de la paret ( aparcament petit 2-3 cotxes ).


-Aproximació: De l'aparcament baixem al vessant oposat i anem seguint per peu de paret, un xic embardissat. La via comença a l'esquerra d'un pi, en un díedre amb parabolts visibles. A peu de via hi ha una picada bastant desdibuixada que posa 2.000.
-Via: A nosaltres ens ha semblat una bona via. La roca és bona i la via és força variada amb trams de placa i de díedre molt ben combinats. La feixa de dalt ( escàpol ) l'hi treu una miqueta d'ambient al tema però res que desmereixi el conjunt de la via. El grau obligat suposo que deu estar sobre el 6a. Tot i que les tirades són curtes no n'hem enllaçat cap, sembla ser que hi ha qui enllaça les dues primeres. Si algú porta una clau molaria apretar alguns bolts ( mètrica 8 ).


-Descens: Del final de la via baixem a la dreta, a voltes per arran de cingle a voltes per dins el bosc.La traça  no està massa fressada. Al final la traça s'allunya clarament del cingle i acaba confluint amb la que surt de la feixa per la que retrobem la pista.

2 comentaris:

  1. Molt bona via, no va haver cap llarg que no m’agradés!la dificultat està concentrada en passos aïllats. En aquesta sí que vam sortir de dia! Sort del plomes i els escalfadors del Dimas! Kin fred!!! Ui si en la darrera foto casi mig somrius! ;P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostia Laia!, aquest comentari no l'havia vist!!!!, a mi també em va agradar molt la via i sempre està bé sortir de dia.
      Ah! a la foto no somric, de fet ens estàvem encardant de tu amb en Dimes,jajajajajaja...
      Salut i metres!!!!

      Elimina