dilluns, 8 de setembre del 2014

El Click a l'Agulla Lluís Corral de Cavallers.

A la guapíssima placa de L5.

-Cordada: Roger Canals i Busquets.
-Accés: Pont de Suert- Barruera- Proximitats de la pressa de Cavallers.
-Aproximació: La bona guia d'en Luichy recomana aparcar una mica abans del pont a ma Esquerra, aquí surt un camí/traça a ma esquerra per una mena de tartera ( fites ) que ens porta a peu de via. Una mica indefinit, es veu la brillar la primera reunió. Jo recordo que el cop que vàrem fer la Game Over vàrem aparcar al primer aparcament habilitat que et trobes pujant, just sota la pressa, i que vàrem anar a enganxar el mateix camí. D'aquesta manera a la baixada t'estalvies un quilómetre aproximadament de pista.

Inici del darrer llarg.

-Orientació: Segons la guia de Lanochedelloro.com és est però jo recordo estar tot el dia al sol, em deu fallar la memoria.
-Ressenyes: Com sempre detalladíssima la d'en Luichy i també molt útil per l'aproximació i el descens aquesta que penjo de Romànticguerrer.


Merci Lluís!.

-Material: Joc de tascons i de friends des de l'Alien verd al Camalot del 2. Opcional el del 3 i si volem cossir la tercera tirada doblar el semàfor.
-Via: Típica via de Cavallers, llargs guapos intercalats de feixes i llargs més cutres.Ben llarga i variada. Al primer llarg hem fet la reunió a l'arbre d'abans del tram expossat, que realment si que ho és (IV +), per que fregava molt. En aquesta primera tirada suposo que ens hem liat perquè no hem trobat el bolt que marca el croquis. D'aquest arbre hem arribat a la R2 amb força fregament, esquivant el tram que la ressenya marca com a expossat per la dreta.

Bonica fissura a L3.

-Dificultat obligada: 6a/A1, per sortir de la placa de la cinquena tirada hi ha un pas d'aderència obligat i diría que al 6c de dalt també hi ha un altre tram obligat de 6a, aquest de díedre fi peró no d'aderència plaquera. Cap d'aquests dos trams és expossat ja que hi ha parabolts.
-Descens: Tal i com indica la topo d'en Lluís, afegir que no hem trobat cap fita i  que el ràpel està en bones condicions.

Quin panorama!!!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada