diumenge, 14 de setembre del 2014

L'Offre a la Paroi d'Escalès.

Bona foto,llarg rostoll!.

-Cordada: Pablo, Dani i Busquets.
-Accés: Idèntic a la Demande.
-Aproximació: Igual que a la Demande, peró més curt. Sortir a la segona finestra del primer túnel, nom a peu de via i un espit  visible.


-Material: Nosaltres hem fet servir només cintes exprés. Tot i així a la cinquena tirada va bé portar algunes peçes per asegurar bé el flanqueig als segons.
-Orientació: Sud però com que estar a dins de l'engorjat no l'hi tóca el sol fins cap a les 11.
-Ressenya: Aquesta del Camp to camp. està bé.


-Via: Ens va agradar força, tot i que és una mica herbosa a mi hi va haver tres tirades que em vàren agradar molt: 3, 5 i la darrera. Força variada i no gaire pul.lida, menys el cinquè llarg que si que està pul.lit. Diria que és de les més asequibles de la paret, nosaltres el dia abans hàviem fet la Demande i aquesta és molt més fácil i rápida. Està clar que aquesta, a part de ser més fácil que la Demande, no te el mateix ambient ni és tant sostinguda.
-Dificultat obligada: Teóricament és 6a obligat, l´únic tram que em va semblar així va ser al sisè llarg i en un pas concret. També em va semblar que si portaves un friend gran ( tipus Camalot del 4 ? ) aquest tram es podía resoldre amb A1, la resta de la via més trampejable amb V.

Penúltim llarg.

-Descens: Del final de la via anar cap a la dreta, seguint fites i traçes. Primer passarem per dins del bosc i en acabat anirem una estona arran de cingle. Finalment arribarem a un riu i seguirem pel camí paral.lels a aquest riu, aquí vàrem enganxar la part final del descens que haviem fet de la Demande.
Seguim paral.lels al riu, fem alguna pujada i compte a no volguer directes per una tartera que ens queda a ma Esquerra i que sembla que porti al Marteil, millor seguir pel camí i acabar baixant més tard per una zona de bosc amb alguna desgrimpada fácil.

Aproximació cómode i bonica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada