divendres, 26 de setembre del 2014

Pànic Timpànic.

El lance!!!!en dinámico neng!!!!

-Cordada: Nil i Busquets.
-Accés: Des de Fígols hem de prendre la pista que surt a mig quilómetre de Fígols en direcció Alinyà i que puja cap a roca Narieda. Aquesta pista està tallada per una cadena, en aquest punt és on aparquem.



-Aproximació: Nosaltres la vàrem liar, millor mirar la web de lanochedelloro.com el croquis de l'aproximació.
-Orientació: Nord, vàrem marxar de baix de la paret cap a les cinc i encara no l'hi havia tocat el sol.

A la tercera tirada.
-Material: Vàrem fer servir un joc d'Aliens del verd al vermell i els Camalots 0.5 i 2 a la segona i última tirada respectivament. Els Camalots vàren ser més per trampejar que per asegurar, o sigui que si aneu forts suposo que en podreu prescindir. Les reunions no están equipades per rapelar.
-Ressenyes: He penjat la original i la d'en Parce. Com sempre si no us voleu perdre, la de lanochedelloro.com.

Merci per la topo Lluís.
-Via: A tots dos ens va agradar molt, és sostinguda, variada,netejada i arreglada per disfrutar. És una bona opció per escalar a l'ombra, aixó també ho debien pensar les quatre cordades que la varen fer el mateix dia. La roca està netejada pels aperturistes a consciencia i la via s'ha repetit bastant, peró encara pot petar alguna cosa, és calcari de cara nord on a vegades costa donar-li un vot de confiança amb l'aderència però al final arrapa.

Separate Reality!!.
-Dificultat obligada: M'ha semblat que hi ha almenys dos trams de 6b obligats: al primer llarg i la sortida de R2. En aquest darrer tram conteu amb factor dos, aixó si, la reunió és de dos bolts ben lluents i queda una miqueta alta, m'imaguino que està fet exprés per mitigar el tema. La resta de la via trampejable amb V+/6a-A1.
-Descens: Evident i fressat, cap a l'esquerra. Ben dibuixat i explicat al croquis d'en Luichy.


Cinc de la tarda i a l'ombra!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada