dilluns, 8 de juny del 2020

Ressenyes del Sector Contravent,Céllecs.




Fem una visita llampec a aquest sector que es troba situat entre els sectors Zurullade i Chikimonki de manera que podem sumar una vintena d'itineraris en el mateix pany de paret.
Les vies ens han agradat força,amb una bona combinació de moviments atlètics i finura,prou varietat de grau entre el V i el 6b.


El peu de via no és massa cómode,però tampoc crec que sigui perillós per anar-hi amb els nens o els gossos.
L'accés el fem a partir de La Roca del Vallès o d'Orrius segons vinguem del Vallès o del Maresme.Cal agafar la carretera ???? que uneix aquests dos municipis fins al km.4 aproximadament on hi ha el Coll de Sant Bartomeu.
Si venim de la Roca girarem a la dreta i si venim d'Orrius a l'esquerra aparcant a les inmediacions de l'Ermita de Sant Bartomeu.


L'aproximació no dura gaire més de 10 minuts però és ben costeruda.De darrera l'ermita hi surten dues pistes en direcció al Vallès,totes dues ténen una cadena a l'inici.
Nosaltres seguirem la que fa pujada,la de més amunt.Superades dues dreceres arribarem a sota d'una torre de guaita ( turó de Céllecs ?).Ja veurem les xapes del sector Chikimonki,després venen el Contravent i el Zurullade.



La orientació jo diria que és Sud Oest,amb sol a partir de les 2 de la tarda aproximadament.
L'equipament generalment està format per parabolts però queden espits més antics així com algún clau bastant atrotinat.
La roca és granit,en general les vies no patinen.
Perdoneu però les ressenyes i mapes no se d'on han sortit.Si algú ho sap demano permís i cito fonts.



4 comentaris:

  1. Per ressenyes al Maresme, la guia de'n Mohawk. JO les tinc des de l'inici quan les va penjar. Ara les he trobat aquí i crec que es l'original (encara que la meva te 4 pàgines menys que pel que he vist son de fotografies): https://entusiasmesospitos.files.wordpress.com/2010/01/ressenyes-maresme.pdf

    Salut i tapia

    ResponElimina
  2. Osti Karles ara l'hi he fotut un cop d'ull i hi ha un munt de sectors!!.
    Moltes gràcies per la info tant útil!.
    Salut i metres!!!

    ResponElimina
  3. No me les donguis a mi, jo tan sols faig de missatger. En Mohawk es qui es va fer tot el curro i el va posar a lliure disposició.
    A gaudir-la

    ResponElimina
  4. Ole doncs merci a en Mohawk per la currada!!!.
    Salut i ressenyes!!!

    ResponElimina