dilluns, 10 de desembre del 2012

El Jardín keleden a la Pala Alta.



-Cordada: Marc Segarra i Busquets.
-Ressenya:



-Material: Semàfor d'Aliens i joc de Camalots fins al 3 ( 4 opcional ).
-Aproximació: Si aneu amb la foto de la ressenya cap problema, es veu des de l'aparcament. Pujem per la pista i quan estem a sots de la via ja veiem la trinxera per anar al peu de la Via del Salla, així com els parabolts d'aquesta via. A l'esquerra de la Via del Salla hi ha un díedre pel que comença la via ( pont de roca visible ). Nosaltres ens hem saltat les udes primeres tirades entrant per una feixa que hi ha a R2. Seguir per la canal a l'esquerra del peu de via i pujar a la feixa per un díedre amb una heura ( IV, reunió de dos bolts al final del díedre a la dreta ).



-Via: La Placa de Ponent és la tirada estrella de la via, es tracta d'una placa amb una roca increible, amb un començament més dur i que es va posant fàcil a mida que pujem. Sembla ser que el grau obligat de la via el marca aquesta tirada, a mi em va semblar algo així com 6a+ ( tres primeres xapes de la placa ).Els dos díedres que vénen a continuació també són guapos.
-Descens:  Baixem al vessant oposat i anem a enganxar la traça fitada que porta a l'ermita de Montalegre, d'aquí baixem per pista fins l'aparcament.


2 comentaris:

  1. Per xapar el 1r bolt de la placa de ponent, hi havia un pas llarg i dinàmic, crec recordar, les dues següents xapes em van costar, crec que vaig posar un alien groc per trampejar i aleshores ja es torna més humà. Jo crec que és més aviat 6b+ :P

    La fisura final també és xula ;)

    ResponElimina
  2. Bones Pere!, jo l'Alien groc el vaig possar per assegurar l'arrencada des de la feixa. Les tres primeres xapes també em vàren costar i també vàrem comentar amb en Marc ( un dels apertursites ) que aquest tram era més de 6b+ que de 6b.
    La fissura final em va fer renegar una estona...

    Salut i roca!!!!

    ResponElimina