dimecres, 13 de març del 2013

No t'ho perdis + Manelet a la Paret del Grau.





-Cordada: Kiko, Manel i Busquets.
-Ressenyes: Un molt bon article d'en Xavi Granés on hi surten totes les vies de la paret. De la Manelet també podeu consultar la ressenya de l'Escalatroncs.




-Orientacions: No ho se molt bé peró diria que la No t'ho Perdis cap allà les tres ja estava a l'ombra i que la Manelet te sol tot el dia. 
-Aproximació: La Manelet queda al principi de la paret, es veuen els parabolts i a més hi pot haver una picada ( MAN) a peu de via.   La No t'ho perdis queda més a l'esquerra, entrem a la vertical de la Tempi Moderni i anem cap a l'esquerra per trincar el primer bolt.
-Material: Les dues vies estan equipades amb parabolts, amb 17 cintes anem sobrats per escalar la Manelet en dues tirades tal com hem fet nosaltres.



-Manelet: Sostinguda en el seu grau segueix un ténue esperó de bona roca. Escalada plaquera, V+ obligat, hem enllaçat les dues darreres tirades sense problemes de fregament.
-No t'ho perdis: Guapa via, també amb bona roca i gens sobada. Menció especial a la fabulosa placa de la tecera tirada, encara que tots els llargs valen la pena. 6a obligat.
-Descens: De la Manelet hem baixat en dos ràpels ( R3-R1 i R1-terra ) i de la No t'ho perdis hem crestejat a la dreta ( II-III) fins que hem trobat un coll amb una instal.lació de ràpel. Hem tirat un ràpel de 60
metres. Sembla ser que hi ha una linea de ràpels just a la dreta de la via.



2 comentaris:

  1. Es pot baixar de la No t'ho perdis directament des de la R3 a terra amb un ràpel super volat i impressionant. ULL, 60 m justillos!!!

    ResponElimina
  2. ok! moltes gràcies per la informació !
    A la paret no hi hem fet més vies, alguna recomanació?
    Salut i roca!

    ResponElimina