dimarts, 5 de març del 2013

No t'engalletis.



-Cordada: Tomás i Busquets.
-Ressenya: Nosaltres com sempre anàvem amb la d'en Luichy. Peró aquí penjo l'original:


-Aproximació: El millor és aparcar just passat el túnel que hi ha venint d'Estopinyà, a l'embassament de Canelles. Tornem a entrar al tunel caminant i sortim del mateix per la segona entrada que tenim a l'esquerra ( primera a la dreta vinguent d'Esopinyà ). Creuada la porta ja estem a peu de via, mirant a la paret la via comença a la dreta, fent una petita u per anar a buscar un evident díedre.



-Material: Nosaltres hem utilitzat un joc de tascons i un joc de friends de de l'Alien verd fins al Camalot número 4 repetint del 0.75 al 3. Segurament la via es pot fer amb menys ferro peró tingueu en compte que cal reforçar reunions.

-Orientació: Sud però el lloc és força ventós.



-Via: Bona via de fissures i díedres, amb algun tram de placa aïllat per variar. La ruta està pràcticament desequipada, compta només amb alguns ponts de roca i un pitó però es pot protegir perfectament. Com sol passar en aquest tipus de via de fissura es podria fer pràcticament en A1, per tant al dificultat obligada és relativa, per donar una orientació posem-hi V+/A1. Bona roca amb algun punt més discret. Bon ambient a les tres primeres tirades i algun tram més herbós a la part alta.



-Descens: Em sembla haver llegit que es pot baixar caminant per l'esquerra en una hora llarga i també hi ha l'opció de rapelar per alguna altre via. Nosaltres sempre hem baixat rapelant per la No Entaleguis ja que és força ràpid i els ràpels són ben nets. El que cal fer per aquesta opció és seguir la carena de baixada cap a la dreta, no ben bé pel fil de la carena amb traces i fites fins una mica més avall d'una pilona de ciment. Uns metres més avall hi ha l'instal.lació de ràpel de la No Entaleguis. Des d'aquesta instal.lació tirem un primer ràpel d'uns 40 fins la R2 d'aquesta via ( sota un sostret ) i d'aquest a la pressa, mola que el primer xapi la brana de la plataforma on hi ha la R1 per trincar sense problemes la pressa.



3 comentaris:

  1. Veig que al final vas trobar bon temps per poder escalar en aquesta paret...

    ResponElimina
  2. Eps Albert!, al final hem aconseguit enganxar un bon dia a Canelles, vàrem estar de puta mare i la via la vaig trobar molt guapa.
    Com està el tema dels Aliens?.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De moment el tema Aliens està encallat. Però em sembla que aviat els podré passar

      Elimina