dilluns, 30 de juliol del 2012

Trencacalces a la Palleta.





-Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Material: Tota la via està equipada amb parabolts i algún pont de roca. Només hi ha un tram de fissura a la tercera tirada on cal autoprotegir. Nosaltres aquí hem possat els Aliens vermell i gris, el col.lega comenta que hagués quedat millor una peça una miqueta més gran.
-Orientació: Hem entrat a la via sobre les 2 de la tarda i el sol hi ha tocat més o menys fins les tres.
-Aproximació: Hem d'agafar el Torrent de l'Artiga i quan aquest es bifurca prendre el de l'esquerra, a la dreta hi ha la ferrada de les Dames. Anem pujant torrent amunt, a estones per una traça que queda a l'esquerra del torrent. Una miqueta més amunt de la Terra de Nómades hem de sortir clarament del Torrent ( esquerra grimpada ) i seguir una mena de vira ( és camí amb un tram de cordes fixes ) fins a la base de la Palleta. La via comença a la dreta del tot en una placa ajaguda a la dreta d'una canal-díedre, pont de roca visible.
-Via: Ens ha agradat molt, sobretot les plaques de la segona i quarta tirades. El primer llarg demana una miqueta de precaució amb la roca peró ha estat molt sanejada. La dificultat obligada deu estar sobre el 6a/A0. Reunió cimera en una sabina acceptable.
-Descèns: Crestejar a l'esquerra i localitzar una instal.lació de dos bolts amb anella. Per aquí rapelem, dos ràpels de 60 metres ( diria que fraccionables ) per la via Tuaregs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada