dissabte, 7 de juliol del 2012

"La route de Riguel" i "Les nuages de Maguellan"






-Cordada: Manel i Teo
-Ressenya: La d'en Luichy: Pierre de Lys
-Orientació/època: Vam anar a principis de juny i vam estar a l'ombra fins a mig matí amb vent fred. Després solet que vam agraïr. Es un lloc ideal des de maig fins a octubre.
 -Aproximació:  Deixem el cotxe al parking que hi ha després del congost i caminem fins la segona tirolina. Les parets queden just a l'esquerra de la tirolina. Millor portar una politja per no fer malbé mosquetons. Nosaltres duiem unes d'aquestes de 2 euros i van anar prou bé.
 -Material: Vies totalment equipades. Vaig posar un alien gris un moment perquè em vaig ginyar a un pas, pero el parabolt estava a 1 m.
 -Via: Les nuages de Maguellan es una via de 2 llargs guapissims. Molta verticalitat per tractar-se de cinquens. A nosaltres però ens va semblar més dur ;-). Pels amants de l'Ao la via està ben equipada i als passets més dificils es pot guarrejar...
La Route de Riguel Es una via una mica més dura, tot i que també es deixa guarrejar bé. Té un pas clau de 6b que ens va semblar més dur. Potser no vam saber trobar-li el pas. En A0 passa com un bon vi! La via és encara més guapa, amb bastanta fisura per ma i per peu. Dificultat obligada V+/6a.
 -Descèns: Rapel fins peu de via.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada