dimarts, 22 d’octubre del 2013

Via Idyl a la Paret de Catalunya.



-Cordades: Ian-Jordi Vilà i Isaac Ferrés-Busquets.
-Ressenyes: Penjo les tres que podem trobar a la xarxa: la d'en Joan Asín, la d'en Parce i la de l' Albert Castellet. 
Ens vàrem repartir les ressenyes i a mi em va tocar la d'en Joan Asín, no se si és la més bona peró si la més nova i jo m'hi vaig orientar en tot moment. A partir d'ara qualsevol comentari sobre les tirades farà referència a aquesta topo:




-Material: Nosaltres hem utilitzat un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 4, un estrep i dos claus ( una v mitjana i un pla ). Aquests pitons els hem utilitzat a les tirades 1 i 3 de sobre la feixa. Són trams que en lliure són de 6b, amb caiguda repissera. Si fem aquests 6b's en lliure segurament ens podrem estalviar els pitons. No els hem utilitzat per reforçar cap reunió.


-Aproximació: Ens hem escaquejat la primera tirada entrant per la vira de l'Audoubert.
Ens hem de saltar la R0 de l'esmentada via i també la de la Crucero Crosta Dorada ( dos espits ).
La reunió de l'Idyl te un sol burí.


-Via: A nosaltres ens va agradar molt. Te fama de ser herbosa i amb mala roca, de trams herbosos gairebé no en vàrem trobar i de mala roca només un tramet entrant a R6. Hem enllaçat les tirades: 1-2, 7-8 i 9-10. La R8 és còmode però una miqueta difícil de montar sense claus ( Alien verd i Camalot 0.5 ). El darrer llarg no l'hem fet ni per l'esperó ni per la canal herbosa, hem anat per una fissura que hi ha a sobre mateix de la reunió amb una miqueta de mala roca.


 -Orientació: Sud Oest, diria que hem estat a l'ombra fins vora les dues del migdia.
-Dificultat Obligada: V+/A1 clavant en dos o tres passos concrets.


-Descens: Carenar a la dreta fins a un ampli coll amb una gran fita, trencar a la dreta i trincar la traça que ens portarà al prat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada