dimarts, 15 d’octubre del 2013

Via Kurt Albert a la Paret del Bosc.



-Cordada: Txus i Busquets.
-Orientació: Sud Est.
-Accés: Entre el croquis i alguna explicació de la guia de l'Urgell ho vàrem anar trobant. El cas és que hem de començar a caminar per una pista abandonada que ens quedarà a l'esquerra si venim de Peramola. En aquesta pista, com a tota l'aproximació , hi ha fites i es veuen des de la carretera. Si arribem a una pista a ma esquerra tallada amb una cadena és que ens ho hem saltat, és la pista anterior.


-Aproximació: Molt ben fitada i la paret es veu ja des de el poble o sigui que no te pèrdua. Un cop a peu de via es veuen les primeres assegurançes de la via.
-Material: Només hem possat un parell de friends ( Alien blau i Camalot 0.5 ) a la primera tirada, perfectament substituibles per tascons.
-Grau obligat: En teoria és de 6a, crec que amb un V+/A1 ja es deu passar.



-Via: La placa de dalt és guapa peró curta i també te algún tram de díedre interessant combinat amb trams més bruts.Ens hem saltat la R1 sense problemes. La via és ràpida i curta, la podem combinar amb la Via Clásica.com a la mateixa paret. Nosaltres hi hem anat baixant de la Sioux Conection al Rumbau que queda bastant a prop.
-Descens: Les reunions estan equipades per rapelar, amb dues cordes de 60 caldrà fer dos ràpels. Nosaltres hem fet R3-R2 ( 25) i R2 terra ( 55 ). Per rapelar de la R2 a part de la sabina podem aprofitar el primer bolt de la tercera tirada on algú hi ha deixat un maillón i així baixem de dos punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada