divendres, 13 de maig del 2016

Via Siba al Socle de la Candelle.




Molt guapa: vertical,sostinguda,variada i amb un ambient molt xulo. Per nosaltres totalment recomanable!. Possats a buscar-li una pega, la via és un pèl patinosa. Si anem bé de forçes i de temps podem enllaçar amb l'ultra clàssica Aresta de Marsella.
Aproximació: Des de la facultat agafar una pista tancada al tràfic fins al Coll de????.Un cop aquí seguir el camí de l'esquerra/baix en direcció a la Candelle.Marques?????,al cap de poc arribem a una trifurcació:seguir recte,pel cami de marques vermelles de dalt,deixara l'esquerra el GR i a la dreta el camí de marques vermelles que baixa.Al cap d'una estona de baixar el camí es situa a peu de paret.Passem una agulla i just després pujem a la base de la paret.Flanquejem una mica i ens situem a peu de via.La primera assegurança és un bolt,la segona o la terçera un químic.


Orientació: Nosaltres hem començat cap a les onze i la primera tirada encara estava a l'ombra.
Material: La via es pot fer només amb cintes.Si sou porucs i us voleu estalviar un pas de V+ amb la xapa a sota els peus a la sisena tirada porteu un Camalot de l'1.Si a més voleu deixar-li el més mínim flanqueig al segón agfafeu els tascons i un joc de friends de l'Alien verd al Camalot del 2 i quedareu com uns senyors.


Dificultat obligada: Sobre el V+/ 6a i A1.
Descens: Una mica enrebessat, millor fer-lo amb llum. Des de el final de la via acabar de pujar com si anessim a la base de la Candela. Una mica abans d'arribar-hi cal anar a l'esquerra i saltar a darrera d'una carena on comença una canal que ens deixarà en un camí més ampli. Seguint aquest camí retornem al sender de l'aproxiamció, just al punt der l'encreuament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada