dissabte, 2 de juliol del 2011

Via Laia.



-Company: Grau.
-Ressenya: Nosaltra anàvem amb la guia del Ripollès,vàrem anar trobant la via. Per poc que es pugui agafar la que surt a lanochedelloro.com on hi apareix el material emplaçat i està dibuixada amb més detall.
-Aproximació: Nosaltres l'hem fet per baix. És a dir hem agafat el camí que va de Queralbs a Núria. Hem de pendre el camí nou.la via comença en el tram de camí que passa per l'antiga via del cremallera. L'inici de la via és en un díedre amb una estaca de ferro a la paret de la dreta. Es veuen dos parabolts més amont.
-Material: Camalots 0.75 i 1,tascons i algún alien. Una plaqueta recuperable útil per si fem el 6a en artificial.
-Via: La veritat és que no ens ha agradat massa. Molts metres de feixa i pocs d'escalada,de fet de les clàssiques que hem fet a la paret ( Tardor,Díedre Primavera,Duis i Somni ) ha estat la més fluixeta. Algún tram interessant.
-Descèns: Pugem per on ens sembli més factible a la carena i baixem cap a l'esquerra a un gran coll. D'aquí per uns prats a peu de paret. Girem una miqueta a la dreta i anem baixant per terreny rocós a unes tarteres que ens deixaran al camí de Núria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada