divendres, 30 de setembre del 2011

Seron Millan al Pisón.




Aquest passat dissabte vàrem fer la Seron Millan al Pisón. Vàrem entrar pel Puro,més que res perquè a la tarda donaven plujes i voliem anar per feina. Vàrem entrar amb frontal i com que ja coneixiem l'entrada del Puro ens va anar bé per pujar amb el frontal.

-Cordada: Manel,Salip i Busquets.
-Ressenya: Portàvem una que corre per Internet arran del reequipament de la part inferior de la via. Va anar bé, de la part de baix no en duiem peró la veritat és que no cal massa.
-Material: Crec que vàrem possar un parell de friends mitjans en algun tram. Totalment opcionals,encara que si anem justos en el cinquè grau comentàvem que potser aniria bé alguna peça per intercalar a la primera tirada malgrat que es troba equipada.
-Aproximació: La via  del Puro comença ben bé arran de pista per un díedre evident i amb parabolts ( crec que és l'entrada Picazo ),està en una zona d'esportiva ( La Colilla ? ).
-Via: Una clàssica ben assequible de Riglos ( V-A0),m'imagino que si entres per on toca la cosa canvia bastant i la part inferior deu ser amb una roca més discreta i menys equipada. El cas és que si fem la combinació que vàrem fer nosaltres ens queda una via llarga,sobre bona roca, de V homogeni i ben equipada. Només un tramet de mala roca al sortir al cim peró fàcil (III). A la part inferior vàrem fer totes les reunions. Per entrar a la Serón Millan vàrem fer una tirada curta en flanqueij des de el coll del Puro. Un cop dins la xemeneia de la Serón Millan la fem en tres tirades: 55,50 i 50 ( cintes llargues!).
-Descèns: Un cop al cim anar cap a la dreta. Per una sirga baixem a una primera instal.lació de ràpel. Amb un ràpel de 55 baixem a un coll ( ràpel intermitj ? ) ,del coll tirem un altre ràpel per entrar a una canal per la que baixem a base de ràpels i cable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada