dilluns, 9 de gener del 2012

Via los Tirillas a la Paret de l'Ós.



-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya:

-Aproximació: La via està a la part alta de la Paret de l'Ós. El primer llarg comença a la vertical de la segona reunió de La travessia de los Gladiadores. Diria que per la zona de la Quimèrica Laxitud. El primer llarg comença en una placa amb força verdet negre i hi ha dos bolts daurats. A sobre d'aquesta placa hi ha una fissura també visible.




-Material: A la primera tirada hem possat dos Camalots ( 0.75 i 1 ), el segon llarg completament equipat ( factible en Ae ) i a la tercera dos tascons petits-mitjans, Alien groc i un Camalot 0.5 ( opcional per treurer una miqueta de pèndol al segon ). Cintes llargues i doble corda per evitar el fregament a la segona tirada.
-Via: Ens ha agradat bastant, força variada i amb bona roca. El díedre de l'últim llarg és molt guapo. Els aperturistes han netejat les presses de peu a la placa de la primera tirada i han deixat el segon llarg , que és on la roca és més justeta , molt equipat: gràcies!. El segon llarg és comú amb la Travessia de los Gladiadores.De grau obligat sobre el 6a/A1. Via ràpida.


-Descèns: Acabar de pujar al cim de la Paret de l'Ós i aquí agafar el camí de baixada. que està ben fressat i fitat fins la carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada