dilluns, 9 de gener del 2012

Burundanga a Àger.



-Cordada: Manel i Busquets.
-Aproximació: Aparquem a sota la paret i pujem pel dret a peu de paret. La via està just a l'esquerra de la Fanal Nocturn ( inscripció ). A peu de via es veuen els parabolts a més d'un cercle i el següent signe picat ( ? ) :




-Material: Nosaltres hem possat un Alien groc per enganxar el primer bolt, un Alien vermell per acabar d'arribar a la primera reunió. Al segón llarg hem fet servir l'Alien blau, Camalots 0.5 i 1. Al díedre de sortida hem col.locat un Alien groc just al començament, després no hem possat res perquè ho veiem molt ample peró sembla que entra un Camalot del 2.




-Ressenya: A la nochedelloro.com: http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_ager1.html#



-Via: Te llargs molt bons ( 3,4 i 6 ) i la resta regular. El que passa és que els llargs guapos són molt guapos i compensen de sobres a la resta. Bon ambient i roca magnífica a les plaques. A la segona tirada hem trobat que per anar a caçar el primer parabolt del segón resalt et jugues una bona galeta, hi hem deixat un cordino. És cert que es pot possar un Camalot de l'1 just a sota ( que no queda del tot malament ) i que si no ens ho veiem podem passar per la Fanal Nocturn, peró mira estàvem generosos i hem volgut deixar-hi un cordino. La veritat és que també n'haguessim pogut deixar un al primer bolt de la sisena tirada, ja que aquest també queda força alt peró no ho hem fet. Diuen que aquí s'arriba amb un pas d'espatlla o bé falnqueijant per la Fanal Nocturn. El grau obligat el marca la sisena tirada i nosaltres estem més d'acord amb el 6b d'en Luichy que amb el 6a de ressenya.net, peró bueno per aquí van els tiros.



-Descèns: A la dreta, seguint fites que ens deixen a una feixa ( la de R5, possible escapatória ). Seguim la feixa en la direcció que portem fins a una tartera. Baixem pel dret fins al pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada