dijous, 18 d’octubre del 2012

La Festa del Paca a Aragó.



-Cordada: Berta i Busquets.
-Aproximació, descens i ressenya: 

 http://lanochedelloro.com/reseespana/aragon_h_montreb.html

A l'aproximació afegiria que al final del torrent hem trobat una zona plena d'arbres arrencats i amb els marges ben escarpats. Anàvem de nits i no se si es que ens hem saltat el trencant que marca el croquis o hi ha hagut un desprendiment. Si ens hem saltat el trencant segur que ningu es tant cafre de saltar-se'l però si ha estat un desprendiment potser resulti útil saber el que hem fet. Simplement enfilar-nos talús amunt una miqueta expo fins que hem trincat la traça de la C.A.D.E.
Pel que fa al descens afegir només que per saltar el ressalt mola baixar bastant a la dreta ( traça ) i qu ara hi ha un P.R. que ens deixa a la pista d'Estall ( drecera pels camps i el torrent a l´últim tram ).
-Material: La via està pràcticament equipada fins la R10 i després està pràcticament desequipada. Hem fet servir: algun tascó, semàfor d'Aliens,Camalots fins al 3 i un estrep.
-Via: A mi personalment m'ha agradat, bon ambient i sobretot molt llarga. La roca variable però on es cutre o es fàcil o es pot passar en Ae, fins a la R10 son llargs d'Ae que podem apurar al gust amb un o dos passos aïllats A1 i entre aquests llargs d'Ae hi ha trams fàcils entre feixes. Val a dir que si apurem fins a 6b o 6c en aquests trams farem mes Ae que lliure o potser 50 %. De grau obligat jo diria que es pot passar amb V+/A1.

BERTA PASSA'M LES FOTOS QUE AQUEST DIA NO TENIA PILES!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada