dilluns, 29 d’abril del 2013

Maneras de Vivir a Busa.




-Cordada: Txus i Busquets.



-Ressenya,Aproximació i Descens: Afegir a la ressenya d'Escalatroncs. que per enllaçar les dues primeres tirades és recomanable passar un bloc que hi ha a la primera tirada per fora. A l'aproximació que l'hem trobat un xic embardissada per ser la clàssica de Busa i al descens que si no coneixem l'indret la baixada a peu  és molt recomanable i tranquil·la.


-Material: Malgrat el que diuen les ressenyes nosaltres hem anat possant peçes des de l'Alien groc al Camalot del 2 i algún tascó. Més que res perquè la roca no ens acabava de fer el pes, molts cops possavem la peça a un pam de l'espit.



-Orientació: Nosaltres hem entrat a les 4.30 i hem fet tota la via a l'ombra.




-Via: Ens ha agradat força, variada i amb trams de díedre i xemeneia molt guapos. Crec que és la clàssica de la paret. Em sembla haver llegit per internet que és la clàssica més per maca i per l'abundant equipament que per la qualitat de la roca, anem a pams...La roca no és que sigui excel.lent ni molt menys peró al ser una via bastant feta ha quedat bastant sanejada i vas més tranquil, tot i que alguna cosa vàrem fer baixar. Pel que fa a l'equipament aquest consisteix en espits i algun parabolt, a prop a les plaques i díedres i més allunyats a les xemeneies . Si ens en refiem de la roca podem fer-la només amb cintes exprés. Grau obligat V. Ah!, la llibreta de paides està plena,si algú la vol canviar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada