dijous, 7 de novembre del 2013

Nosferatu a Presles,


-Cordada: Niss i Busquets.
-Accés i Aproximació: Igual que per la Fhara Kiri, peró la via comença a la zona que hi ha just despres de la VIra de les Cabres. Aquí trobarem un petit sostre allargat, que s'exten per la paret una trentena de metres. Just al final d'aquest sostre s'inicia la via ( pitó rovellat i dos bolts visibles ). El nom a peu de via està molt esborrat peró es veu el nom de la Un doigt de Passion.


-Material: La via està equipada per fer-se només amb cintes exprés, si anem justos de grau ens poden anar bé el semàfor i algun tascó. Els friends que marca en Luichy no els hem fet anar.
-Orientació: Sud Est.



-Ressenya: La de lanochedelloro.com. Perfecte, vàrem mirar la ressenya del llibre i a la primera tirada hi marca un tram expossat de díedre, si portem peçes per assegurar el tema no n'hi queda gens d'expo, potser la roca en aquest punt no és a prova de bombes peró la via està molt feta. Ah! i alló que diu de que el tunel no és apte per a grassos, nosaltres sóm rollo 80 kg i vàrem passar sense cap problema.


-Via: Bona via esportiva amb un aire clàssic, és molt variada: placa,díedre,fissura, xemeneia...Bon ambient i amb un curiós tunel vertical. La roca no està massa pulida.
-Grau obligat: 6a/ A1e.


-Descens: La via no està equipada per rapelar, per fer-ho caldria abandonar material. Amb lo curta que és la baixada a ningú se l'hi acudirà d'intentar rapelar, només ho posso perquè és el típic lloc on et fiques amb meteo incerta. La baixada a peu és seguir les traçes que hi ha pel bosc cap a l'esquerra i de seguida retrobem l'aparcament.


2 comentaris:

  1. els teus alumnes segur que riurien de valent si et veiessin la primera foto de la piada! jejeje
    salut marc!!

    Nil

    ResponElimina
  2. jajaja....ja s'en riuen sense veure'm amb aquestes pintes imagina't si em veiessin així!!!
    Escolta saps com es fa per fer que et surtin els blocs dels colegues en el teu bloc? em molaria posar-ho al bloc!
    Aviam si en fem alguna de plegats!
    Bon finde!

    ResponElimina