dimarts, 24 de desembre del 2013

Cabernet Sauvignon als Puntals d'Àger


-Cordada: Txus, Albert Macau i Busquets.
-Ressenya: La de lanochedelloro.com, com sempre perfecte. També va molt bé una foto del blog d'en Luichy per ubicar la via des de la pista.
-Aproximació: Mola portar la foto que hi ha al bloc d'en Luichy, des de la pista la via es veu perfectament. Pujem pel dret a través del bosc, hi ha un primer clau a un metre del terra. Uns vint metres a l'esquerra te una via de xapes.Algú sap quina és o l'ha fet????.


-Material: Alguns tascons i un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot del 3. Portàvem pitons peró no els vàrem utilitzar, poden anar bé si es va just de grau. Hi havia una piada al Torres d'uns que havien clavat a la quarta tirada una uve petita. En aquest tram entrava un Alien blau així així, o sigui que si es va just de grau millor portar alguna peça. Les roles es reforçaven bé amb flotants.
-Orientació: Sud.
-Grau Obligat: V+/A0 suposo que tirant un xic més d'artifo es deu passar amb  V/A1.


-Via: Te dues tirades bones ( 70 metres ), la resta és un rostoll amb tota regla.  Els claus de la via estan en molt bon estat, menys el tercer.
-Descens: A l'esquerra a buscar la Canal de la Xurulla, passem per la paret de la Xurulla on podem rematar i fer alguna via.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada