dimecres, 5 de març del 2014

Cita a Cegues.



-Cordada: Berta i Busquets.
-Orientació: Sud, a peu de via costa que toqui el sol. Cap a quarts d'onze.
-Accés/Aproximació: Igual que a la Via de la Terra, un cop a peu de paret aquest cop ens quedem més a prop. La via està cinc metres a la dreta de la Guineu Lliure ( G picada en una evident llastra-bavaressa ). La Cita a Cegues comença per un slab amb una sabina i un bolt del 8 al damunt.




-Material: Nosaltres portàvem tota l'artilleria i vàrem fer la via només amb expressos sense passar gens de por. De totes maneres la via te bastants trams on si volem podem afegir ferro ( màx Camalot de l'1 ?) .
-Via: A nosaltres ens va agradar, te bona roca i és força variada. En alguna piada de les primeres repeticions he llegit que la roca no acabava de ser bona, actualmente a nosaltres ens va semblar molt bona. Equipada amb claus i parabolts del 8. No hem vist ni el clau ni el pot de registre.


-Dificultat obligada: V/A0.
-Ressenya: Com sempre la millor a lanochedelloro.com, on també hi ha una fotografia útil per situar-la a la paret.
-Descens: Com sempre, carenant a la dreta fins a la Portella Blanca on retrobem el G.R. que ens retorna a Rúbies.

7 comentaris:

  1. Hola Joan!, és teva la via?.
    Jo em sembla que ja l'havia fet, anàvem a fer-ne una altre però la topo no estava actualitzada i ens vàrem colar. Ens en vàrem adonar quan ja erems enfilats a mig primer llarg. Com que jo la recordava guapa la vàrem acabar de fer.
    A mi em va agradar, el pot de registre pot ser que hagi desaparegut ? o vàrem ser nosaltres que no el vàrem veure?.
    Salut i metres!

    ResponElimina
  2. Segueixo les ressenyes que publiques, però en molts casos no sóc capaç de situar la paret o la via perquè no expliques de quina paret o lloc es tracta. Podries incloure alguna informació més, per exemple: *Via *Punsola-*Reniu, *Cavall Bernat, Montserrat o alguna cosa semblan.
    En aquesta última ressenya si no coneixes les vies que esmentes, no pots situar de quina paret o lloc es tracta, solament la ruta de descens et dóna una pista.
    En fi és només un comentari per si ho vols considerar.
    Salut i felicitats pel blog.

    ResponElimina
  3. Bona via, ja ho comentaven els aperturistes que el sol tarda a arribar al primer llarg. Nosaltres a la primera tirada també vam trobar a faltar els claus, i aleshores estava un pel trencat aquest primer tram.

    ResponElimina
  4. Hola,

    Marià: M'agrada saber que algú es llegeix el blog i que el que posso pot resultar útil a algú.
    Totes les entrades ténen una etiqueta que fa referència a la zona d'escalada on es troben. Per exemple: Cita a cegues porta l'etiqueta de Rúbies. L'etiqueta apareix al final de tot de la piada. Per aixó no torno a possar el nom de la paret, per no afegir información redundant a la piada.
    Pot ser que a tu no et surti l'etiqueta?,ja m'hi fixaré quan m'hi conecti des de diferents ordinadors i si no surten miraré d'arreglar-ho.
    Moltes gràcies per l'aportació!.

    Jaume: Si la tornes a repetir ara veuras com ha millorat el tema de la roca, jo el primer cop que la vaig fer també crec recordar fotre coses abaix. El tema dels pitons, acabo de mirar la topo i diría que hi ha els tres que marca. De totes maneres es passa només amb cintes i si no a més es poden afegir peçes.
    Salut i anticicló!

    ResponElimina
  5. El pot de registre va durar poc va entrar-hi aigua. Records

    ResponElimina
  6. Llàstima!,a veure si coincidim!
    Salut i més anticicló!!!!!

    ResponElimina