dissabte, 2 d’agost del 2014

Intrèpida Sirena a la Punta Milà.

Primera tirada.

-Cordada: Txus i Busquets.
-Accés: Dependrà de com volguem fer l'aproximació. Si volem rapelar la via crec que cal anar a la pista de la Punta Miladones i abans d'arribar a la base militar prendre una pista a l'esquerra, comtpe que a l'estiu la pista està tencada per risc d'incendis. Si volem anar-hi per mar cal anar a l'Estartit o a la Cala Montgó de l'Escala. Nosaltres hi hem anat amb barca des de l'Escala, diría que així la tornada és més curta ( 40 minuts ).

Al final no hem possat res!

-Aproximació: Per anar-hi per mar podem fer-ho des de l'Estartit amb l'Enric Panoi ( 636 264 600 ) o des de la Cala Montgó de l'Escala amb l'Àlex ( 600 612 958 ). Nosaltres ho vàrem fer amb aquest darrer, el trajecte dura uns cinc minuts, costa 15 euros a repartir entre els que vagin a la barca i és millor avisar-lo amb antelació.
-Orientació: Nor oest.
-Ressenya: Amb aquesta dels aperturistes es va molt bé.

Bona topo!

-Material: Nosaltres hem portat tota l'artilleria i al final no hem possat res. Els aperturistes aconsellen dur friends petits i mitjans.

A la part mitja de la via.

-Via: Te les tirades de IV i V més desplomades que he escalat mai, és sostinguda de dalt a baix, amb un cantell més que generós. Si us agrada aquest estil d'escalada la via és un deu. La roca en general és bona, peró hi ha trams en que cal anar alerta. L'ambient marí l'hi acaba de donar el punt. Les tirades són curtes i es deuen poder enllaçar. L'equipament a base de rings inox està en perfectes condicions.

Avui tenim espectadors!.

-Dificultat obligada: V+. Tot i que la via està equipada i no és exposada cal escalar i mola anar a fer la via amb el grau controlat perquè una retirada nedant pot ser molt cafre.
-Descens: Seguim el G.R. cap a la dreta i en uns 40 minuts tornem a ser a Montgó.

Un bany i al xiringuito!.

2 comentaris:

 1. Marc!!!
  Podries passarme les fotos d'ansó a través de wetransfer.com sisplau??
  Una altra cosa: veig que no pares d'escalar i jo ja tinc cotxe. quan vulguis podem anar a escalar on vulguis...!
  salut!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Nil!k tal?jo stic fora fins el 26 aprox kuan torni t.dic algo x.kdar i fotos.salut i vaknces!

   Elimina