dilluns, 21 d’agost del 2017

Peter Pan a la Roca d'en Guillot.



Petita via de la cara nord, però força variada. El primer llarg és una mica cutre i malparit, amb vegetació, terra i mala roca. El segon llarg és una fissura-díedre vertical que ens haurem de protegir bastant, tot i que trobarem pitons i tacs de fusta. El següent llarg és de placa bastant equipada, amb alguns passos finets. I l'últim llarg és una aresta fàcil que ens portarà fins al cim. La pega és que és una mica curta, però potser es pot buscar alguna opció per la cara sud per amortitzar l'aproximació.


-Cordada: Macau i Busquets.
-Accés: Esplanada del Miracle (Creu d'en Regató) situada a uns 4 km de Can Maçana.
-Aproximació: Pugem per les escales de ciment que surten de la carretera fins a un camí que seguim cap a l'esquerra. En poca estona arribem al GR que seguim cap a la dreta. Arribarem a unes escales de pedra i poc després trobem un camí que surt a mà esquerra senyalat amb marques blaves. Agafem aquest camí que ens porta fins a la Canal del Miracle. Després d'una forta pujada arribem al Collet del Miracle. Poc abans del Collet prenem un camí transversal a mà esquerra. El seguim, primer per dins el bosc, i poc després arribem a una clariana des d'on podrem localitzar la via. Travessem la vegetació fins a peu de via (es veuen savines amb bagues).



-Orientació: Nord-est.
-Material: Cintes exprés, bagues i joc de friends (de l'Alien verd al Camalot del #4).
-Grau obligat: V+.


-Descens: Des del cim desgrimpem amb precaució cap al sud-est fins arribar al bosc. Després baixem pel bosc en tendència cap a la dreta fins a trobar un camí (marques blaves) que ens portarà fins al Collet del Miracle. D'aquí desfem el camí de pujada fins al cotxe.
-Ressenya: Nosaltres hem anat amb la ressenya de l'oberturista que està molt bé, tot i que els graus ens han semblat durs:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada