dimecres, 28 de febrer del 2018

Jose Antonio Sanz al Mallo Frechín.


 Una altre de les vies rigleres amb xapes a dojo per no haver-se de menjar el tarro,no se si originalment era així o s'han afegit a posteriori.Si algú te la dada m'agradaria saber-ho. A part d'aixó a nosaltres ens va agradar,ja que és ben homogènia i sostinguda de manera que escales a tots els llargs. La roca és bona amb un parell o tres de trams a controlar.
-Accés: Municipi de Riglos.
-Aproximació: Des de el poble de Riglos prendre algun dels camins que pujen cap a la base dels Mallos. El Mallo Frechín queda força amunt, concretament és el mallo que queda just abans de la Visera. Un cop a la base de la paret veurem dues lineas de bolts, la nostra és la de la dreta ( primera xapa vermella) i la de la dreta correspon a la via Currucuclillo.
-Material: 16 cintes exprés,mola alguna llarga.
-Orientació: ?
-Grau obligat: V+.
-Descens:  A la guia recomanen baixar pel cantó oposat al que hem escalat,pel Circo de Verano però nosaltres hem optat per baixar pel descens de La Visera.Un cop al cim anem en direcció oposada a la paret que hem escalat cap a un mur visible, el grimpem (II). A dalt d'aquest mur hem anat a la dreta cap al cim de la Visera on hem continuat flanquejant en direcció al Mallo Colorao i hem baixat per una canal molt oberta en direcció a peu de via.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada