dilluns, 20 d’abril del 2020

Ruiz Justicia als Plecs del Llibre.



Itinerari esportiu que recorre un esperó ben trempat amb molt bon ambient.Els entesos de Sant Llorenç diuen que la roca és bona,deu ser veritat.Bastant equipada primer amb espits i de seguida amb parabolts.Si s'escala 6a i no s'està habituat al conglomerat de l'indret crec que tocarem més ferro que roca.


Accés: Convé anar a la Urbanització Cavall Bernat de Matadepera,aquí seguirem el carrer de les Belles Roques i després el carrer Vista Alegre. Al final d'aquest carrer és on estacionarem a les envistes de la Roca de les Onze Hores,una mica abans de que acabi l'asfalt. Al llarg de la urbanització trobarem cartells que ens indiquen " Camí dels Monjos " i que ens porten fins a aquest aparcament.


Aproximació: Agafem el camí que duu a la Roca de les Onze Hores.Fem una primera pujada forta i arribem a una carena.Seguim pel cordal uns metres fins a uns cartells indicatius.En aquest punt agafarem un corriol a la dreta ( planer/baixada ?).El seguirem fins a una gran torrrentera a la base de la paret,aquí pendrem una traça que enfila cap a la base de la paret.Des del peu de via es veuen els dos grans códols característics de la primera tirada així com els espits nous que hi duen.A la dreta hi ha una linea d'espits rovellats.


Material: 15 cintes exprés i un estrep.
Horaris: Aproximació 15 minuts,via 2 hores i mitja i baixada 30'.
Orientació: Sud (?),nosaltres hi hem anat una tarda i hem tingut sol tota l'estona.


Descens: Del final de la via anar un moment en direcció N fins a trobar un camí.El seguirem a l'esquerra fins a una torrentera.Baixem pel torrent per trobar rapidament un camí que ens retorna a peu de via.
La via no està equipada per rapelar,en cas de voler fer-ho tenir en compte que la darrera role queda a peu pla,com a dos metres de l'espedat.



Ressenyes: Santllors.com,gràcies!!!



7 comentaris:

  1. Una via sorprenent, curiós el pas entre els dos bolos gegants de la primera tirada, la darrera amb millor roca, com vau fer l'entrada al mur final? nosaltres vam escaquejar per la dreta...

    ResponElimina
  2. Si,el pas dels dos merlets gegants a la primera tirada és ben curiós.
    L'entrada al mur final m'imagino que si l'escaqueig aquest que comentes és lógic,s'arriba a xapar i ho vàrem veure fariem això.Sinó segurament deuriem tirar de cinta.
    Has fet la veïna Terra de Vents?.Recomanes alguna més de la paret?.
    Salut i códols!

    ResponElimina
  3. Si los Tim levantasen la cabeza...

    ResponElimina
  4. En el rebaño que docil y sumiso se queda en el establo y solo sale para pastar e ir al matadero.
    bebebebe
    Desobediencia!

    ResponElimina
  5. Anselm Camarasa = Pollo de Larsen

    ResponElimina