dilluns, 26 de juliol de 2021

Isaac Gabriel a la Paret de l'Ós.Potser serà perque fan de filtre o potser perque des de la segona reunió el tercer llarg es veu dret com un ciri o ves a saber sinó és perque hi baixa l'aigua.La veritat és que no en tinc ni idea però les dues primeres tirades estan pul.lides com un mirall. Això ho afirma un escalador gens avesat al binomi roca gastada i escalada tombada. Superat aquest tràngol ens esperen tres tirades sobre un calcari abarasiu i treballat així com una escalada de tarannà atlètic que va combinant constantment la placa i el diedre.
Traçat sinuós a la recerca del punt feble per vencer la paret.
Accés/Aproximació: Sortim de Sant Llorenç de Montgai en direcció Camarasa i a ma esquerra hi ha la Paret de l'Ós.Estacionem al voral de la carretera. 
Amb la fotografia l'itinerari és perfectament visible des de la carretera.Hi ha un corriol que ens deixa a la base de la via.Debut en un diedre en diagonal a la dreta.
Orientació: Sud.
Horari: Aproximació 1 minut,via 2.5 hores i retorn al vehicle 15'.
Material: Nosaltres anàvem molt cagats i hem escalat pràcticament tota la via amb un ferro a la cara,hem aconseguit possar un joc de tascons i un altre de friends des de l'Alien blau al Camalot del 3.Hi ha qui la fa només amb una dotzena de cintes exprés.
Grau obligat: V+/A0.
Descens: La via no està equipada per rapelar malgrat tenir dos bolts a totes les reunions.Hem baixat caminant a la dreta.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada