dilluns, 19 de setembre del 2022

Via Aire a la Cara Oest de Sant Jeroni.


La via ens ha semblat molt xula, amb molt bon ambient i d'escalada ben atlètica en un mar de còdols. La roca és bona però compte que no és un recorregut molt repetit i poden saltar coses. Pràcticament equipada amb espits.

La primera tirada ens ha semblat un pèl exposada: si caus abans del tac fas pinball amb la xemeneia i si el tac que te 25 anys falla ja us ho podeu imaginar. Aquest tac potser es pot treure i possar un Camalot gran ( 2 o 3? ), potser s'hi pot falcar un clau pla, potser s'hi pot falcar un Alien...,



Aproximació: Els primers metres són com uns amb la Nubiola Torres, fem R0 en un teix molt guapo fins que arribem a un pa de terra i vegetació característic on deixem la xemeneia per escalar l'esperó de la dreta a trincar un espit.

Material: Nou expressos i un estrep. Al segon llarg hem fet servir un Alien blau i un Camalot 0.75 per trampejar, tramposa útil.



Grau obligat: 6a/ A1.

Descens: Nosaltres hem baixat rapelant per la línia de ràpels de la dreta. En comptes d'anar a buscar la R4 superada la part dreta del quart llarg baixar un pèl i anar a la dreta a caçar una instal.lació formada per dos bolts anellats. Hem fet dos ràpels de 50 metres fins a la base de la paret. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada