dilluns, 7 de novembre del 2022

Via Diedret a la Codolosa.

 


La via en si no ens ha semblat cap meravella però pot ser una bona excusa per fer una visita a la interessant Cova de les Arnes, gaudir de la bona roca així com de la dificultat moderada, rapelar i a escalar-ne una altre del costat que el mon s'acaba!. No hem enllaçat llargs però sembla factible. Equipament un xic antiquat llevat de la segona reunió que disposa d'un parabolt vinculat amb un tros de corda a quelcom colgat de terra.



Accés: Aparcament de la Salut,area recreativa al municipi de Collbató.
Aproximació: Des de l'explanada de dalt de les barbacoes agafem un corriol en direcció al torrent.Creuem el torrent per un pont de formigó i despres remontem torrent amunt.Quan la vegetació de l'esquerra desapareix és el moment d'enfilar cap a la base de la paret.Abans hi ha alguna traça però està molt brut. Situats a la base de la paret anirem cap a l'esquerra fins a la Cova de les Arnes,la via comença just a l'esquerra d'aquesta cavitat,hi ha un primer bolt d'alguna altre via que desconeixem.



Material: 5 cintes exprés i un Camalot del 2 per l'inici del segón llarg.

Orientació: Sud.

Grau obligat: V.



Horari: 1 hora per fer la via i rapelar-la.Del cotxe a peu de via hi ha uns 20 minuts.

Descens: Un ràpel de 45 metres de la segona reunió al terra. Es podria fraccionar abandonant material a la primera reunió, compte que si fem curt quedarem penjats al vuit ja que el ràpel cau a plom de la cova.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada