dilluns, 31 d’octubre del 2022

Via Cherokee a l'Agulla dels Tres.

  

Aquesta via crec que en el seu dia va aixecar molta polseguera ja que algun metre es solapava amb la Camara Oller podria ser que per aquest motiu hi hagués una galeta per abastar el primer bolt. A dia d'avui el tema resta arranjat i s'arriba bé a la primera xapa. A partir d'aquest punt ens esperen dues tirades súper grapades on podrem gaudir del lliure ( màxim 6c ) o grimpar amb un còmode V/Ae durant dues tirades. El darrer llarg ens demanarà un xic més de cura ja que no te cap ferro i costa d'assegurar,bona roca.
 

 

Accés: Aparcament de Can Maçana, situat en un coll a la carretera entre el Bruc i Manresa. Convé no deixar res al cotxe, ja que és un lloc típic de robatoris. Ara per aparcar-hi els caps de setmana i festius cal pagar 4€ (2€ si estàs federat). 
 Aproximació: Des de Can Massana hem de pujar al Pas de les Portelles. Un cop aquí anem per un corriol cap a la dreta. Superem la portella i baixem per la banda d'Agulles per flanquejar el Dauet. Just després del Dauet arribem al coll amb l'Agulla dels Tres. Aquí hem baixar a la banda de Can Massana per una ample canal amb unes alzines a l'inici. Hi ha una corda lila a mode de passamà però no es veu fins que hi ets a sobre. Arribats al final de la canal anem a l'esquerra ( direcció A2 ) i ja veurem un reguitzell de parabolts.  
Horaris: Aproximació 40',via 1'5 hores i del cim a Can Massana 50 minuts.  
 

 
Grau obligat: V/A1e.   
Orientació: Oest.  
Material: Catorze cintes exprés, alguna vaga merletera i els estreps si anem en artificial. 


 
Descens: Un ràpel de 25 metres al coll amb el Dauet. La instal·lació són dos bolts amb anelles.
Ressenyes: Col.leccionistadevies i Joanasín, Gràcies!

2 comentaris:

  1. Bona via que té la gràcia que és molt apurable gràcies a l'equipament, suposos que vosaltres la deurieu alliberar un bon tros !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Jaume!. La veritat és que carda molts de dies que la vàrem fer i no me'n recordo si la vàrem fer en lliure. Pots contar que jo em deuria trincar a tot el que brillava i el que era mate i aquell parell de besties pardes tota en lliure!.
      Salut i xapes!!!!

      Elimina