dilluns, 28 de novembre del 2022

Díedre del Negre a Montanejos.


Una molt bona via díedrica en la seva majoria, llevat del segon llarg on hi trobem una placa ben xula que dona el grau obligat a l'itinerari.La tercera tirada és antològica i la quarta molt guapa.Les altres dues amb una mica de verd però encara. Nosaltres hem trobat les gorgues de l'entrada ben negades,no tocàvem fons i hem fet un bon triatló: natació a l'aproximació,escalada i córrer a la baixada.A mi m'agrada nedar però si no és el cas preveure pla B. Si tenim ganes i forces es de bon combinar amb la Quadrophenia rapelant des de R4. Penjo una foto també de la Quadrophenia per si voleu fer les dues.

 



 Accés: Al poble de Montanejos estacionem a la riba del riu Millars al costat del refugi.
Aproximació: Baixem al riu Millars i l'anem remuntant pel Barranco de la Maimona. Superem un embassament. Just després de l'Espolón de los Agujeros comença el tram que pot estar inundat. Pel que he llegit el seu estat pot variar entre remullar-se els peus fins a haver de nedar.



Grau obligat: 6a+ concentrat al segon llarg.
Material: Un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 3.
Orientació: Est,sol fins les 3.
 

 
Descens: Seguir llom a trams sense camí recte fins que apareixen marques blaves i trobem una pista que seguim a l'esquerra fins que trobem.G.R també a l'esquerra i que ens retorna Montanejos.
Ressenyes: Lanochedelloro i Pacobonatti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada